Блог методиста, вихователя, психолога Кондрат'євої Наталії Миколаївни

17.09.16

ХОЛОДНА КУРКА ​ІЗ СОУСОМ З ВОЛОСЬКИХ ГОРІХІВ
Курка - 1 шт., вершкове масло - 2 ст. л., дрібнонарубана ріпчаста цибуля - 1/2 скл., сухий білий хліб - 4 шматки, курячий бульйон - 1 скл., очищені й розмелені волоські горіхи - 2 скл., сіль - 1 ч. л., червоний перець - 1/8 ч. л.

Цибулю обсмажити у вершковому маслі до золотавого кольору. Пропустити через м'ясорубку розмочений у бульйоні хліб і, розмішуючи, додати до нього розмелений волоський горіх, сіль, червоний перець і пропущену через м'ясорубку цибулю.

Соус повинен мати приблизно ту ж консистенцію, що й майонез. Якщо вийде занадто густий соус, додати до нього трохи курячого бульйону.
М'ясо відвареної й остиглої курки очистити від кісток і нарізати тонкими скибочками.



Укласти на блюдо й полити соусом. Подавати в холодному вигляді.

Немає коментарів:

Дописати коментар